Welkom

bij

Kox' Cursus Latijn

Wil je Latijn leren? Dat kan!
Met deze cursus bepaal je alles zelf:
met welke les je aan de gang gaat, hoe veel tijd je aan het leren wil besteden, op welk moment van de dag je dat doet, het tempo, het niveau, ... alles. Dit is mogelijk, doordat de cursus in zijn geheel on line is te volgen. Je hebt geen docent nodig, want nakijken en corrigeren kun je zelf. Je hebt geen boek nodig, want alle teksten en oefeningen worden je on line aangeboden. Wat je wl nodig hebt : belangstelling, inzet en doorzettingsvermogen. Als je Latijn wil leren, moet je er wl iets voor doen.

Niet dat Latijn nu zo vreselijk moeilijk is. Ook bij de Romeinen liepen een hoop sukkels rond, die toch allemaal Latijn kenden.

Kox' cursus is didactisch gezien een beetje ouderwets. Vroeger, lang geleden, toen de kinderen op school nog konden stil zitten en zich concentreren, leerden zij op een vergelijkbare manier Latijn. Sindsdien zijn methodes met leuke verhaaltjes en mooie plaatjes in zwang geraakt. Kox keert terug naar ouderwets degelijk onderwijs, waar het aanleren van de grammatica centraal staat. Waarom? Dat werkt het snelst. Tenminste, als je cht iets wilt leren.

Het mooiste van alles :

Dit kost niets !!

Kox' cursus is gratis, omdat Kox graag ziet, dat iedereen Latijn kent, of leert. Kox is nu eenmaal een beetje geschift. Maar als je Kox trakteert op een kop koffie, is hij je erg dankbaar:


Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Ja, ik ga les 1 eens bekijken... Ik klik in het frame links!